Booking4pet

Legolcsóbb:  109,00 / hónap 14 nap ingyenes bevezetési időszakkal

A Booking4pet leegyszerűsíti a kisállat panziód/napközid működtetéséhez szükséges foglalási és adminisztrációs feladatokat.

A rendszer egy előfizetéses háttérszoftverből és egy mobilalkalmazásból áll, amelyet a gazdik ingyenesen használhatnak. A háttérszoftver havi és kedvezményes éves előfizetéssel érhető el, és 14 napos ingyenes rendszerbevezetési időszakot tartalmaz.

ELSŐ LÉPÉSEK: A rendelést követő 48 órán belül ellenőrizzük a rendeléskor megadott adatokat és létrehozzuk panziódnapközid booking4pet felhasználói fiókját a rendeléskor megadott felhasználók (admin user1, opcionálisan: admin user2) hozzáférésének biztosításával. A hozzáférés részleteiről e-mailben értesítünk.

BEÁLLÍTÁSOK: A rendszer megfelelő működéséhez először állítsd be a panziód/napközid adatait. Ehhez a vásárlás után részletes útmutatót küldünk. Segítségre van szükséged a beállítások elvégzéséhez? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

FIZETÉSI SZÁMLA: a megrendeléseddel egy időben létrejön a fizetési számlád, amelyen keresztül kezelheted megrendelésed és fizetési adataidat. A fizetési számla létrejöttéről szintén email értesítést kapsz, a rendeléskor megadott számlázási email címre.

Clear

Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Booking4pet Subscription

Monthly, Yearly

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal  0,00
Order Total  0,00

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.