Booking4pet

Од:  109,00 / month with a 14-day free trial

Booking4pet olakṣ̌ava svakodnevne zadatke administracije i rezervacije i čini jednostavnim upravljanje pansionom/dnevnim boravkom za kućne ljubimce.

Sistem se sastoji od web platforme i mobilne aplikacije koju vlasnici ljubimaca mogu besplatno da koriste. Platforma je dostupna uz mesečnu i godišnju pretplatu sa pogodnijim uslovima i uključuje 14-dnevni besplatni probni period za uvođenje u sistem.

PRVI KORACI: U roku od 48 sati nakon porudžbine, proveravamo podatke koje ste naveli prilikom narudžbine i kreiramo korisnički nalog za tvoj pansion/dnevni boravak, uz obezbeđivanje pristupa korisnicima navedenim prilikom narudžbine (admin user1, opcionalno: admin user2). O detaljima pristupa ćemo te obavestiti putem emaila.

PODEŠAVANJA: Da bi sistem ispravno funkcionisao, prvo je potrebno podesiti podatke o pansionu/dnevnom boravku. Nakon kupovine, poslaćemo ti detaljno uputstvo. Potrebna ti je pomoć oko podešavanja? Molimo te da nas kontaktiraš putem mejla (support@booking4pet.com) ili kontakt forme.

RAČUN ZA PLAĆANJE: Istovremeno sa tvojom narudžbinom, biće kreiran i račun za plaćanje putem kojeg možeš upravljati porudžbenicom i podacima o plaćanju. O kreiranju računa bićete obavešteni putem emaila na email adresu koja je navedena prilikom narudžbine.

Clear

Шифра производа: - Категорија:

Додатне информације

Booking4pet Subscription

Monthly, Yearly

Детаљи за наплату

Додатне информације

Ваша наруџбина

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal  0,00
Order Total  0,00

Koristimo lične podatke za obradu porudžbine, održavanje iskustva kupovine na veb stranici i za druge svrhe koje su uključene u [politiku privatnosti].