Booking4pet

Hogyan működik?

MOBIL APP GAZDIKNAK

Időpontfoglalás kisállat panziókba, akár több kedvenc számára is. Foglalások nyomon követése, aktuális hírek, információk.

Az app használata néhány egyszerű lépésben

1

letöltés, regisztráció

Töltsd le az applikációt és regisztrálj a saját és kedvenced adataival.

Ha több kisállatod is van, amit szeretnél a rendszerben regisztálni, később az app használata során lesz még lehetőséged őket is regisztrálni.

Az email-ben kapott linken erősítsd meg az email címedet és már be is léphetsz az applikációba.

2

Panzió kiválasztása és jelentkezés

Válaszd ki azt a panziót / napközit, ahová időpontot szeretnél foglalni és jelentkezz a panzióhoz.

Minden panzióba / napközibe, ahová időpontot szeretnél foglalni külön kell jelentkezned, így jelentkezéskor további, az adott panzió / napközi által kért adatokat is meg kell adnod.

A panziók / napközik saját maguk fogadják el a hozzájuk történt jelentkezést, ezért a jelentkezésedet követően még meg kell várnod, hogy a panzió / napközi elfogadja azt. Ennek határideje panziótól / napközitől függően változhat.

Push és Email értesítést kapsz a amikor a panzió / napközi elfogadja a jelentkezésedet. Ezután tudsz időpontot foglalni.

3

Foglalj időpontot

Miután az adott panzió / napközi elfogadta a jelentkezésedet már be tudsz lépni az adott panzió felületére és időpontot tudsz foglalni.

A főoldal naptárja alatt található “Időpontfoglalás” gombra vagy a menüsor naptár ikonjára kattintva kezdeményezheted az időpont foglalást. A foglalás során adhatod meg az igénybe venni kívánt szolgáltatásokat, valamint adhatod meg a panzió/napközi által az adott foglalásra vonatkozó adatokat.

Aznapra a rendszer már nem fogad foglalásokat! A legkésőbbi időpont, amíg másnapra tudsz időpontot foglalni az adott panzió/napközi által meghatározottaktól függ. Erről minden panzió esetén egyedileg találsz információt az Általános információk menüpontban és/vagy az adott panzió/napközi ÁSZF-jében.

Ha több kisállatod van, akik számára időpontot szeretnél foglalni, akkor a foglalás előtt lehetőséged van őket is regisztrálni.

4

Kezeld foglalásaidat

Kezeld foglalásaidat, adataidat és használd az alkalmazást még további hasznos funkciók eléréséhez: 

Kérdések - válaszok

Igen, bármely rendszerben található és bármennyi panzióba/napközibe tudsz a jelentkezni.

Minden panzióba/napközibe azonban külön-külön kell megtenned a jelentkezésedet, mivel a panziók/napközik által kért regisztrációs adatok különböznek. A panziók/napközik saját maguk ellenőrzik a gazdik jelentkezéseit és rajtuk múlik, hogy a jelentkezésedet elfogadják-e.

TIPP: ha több panzióba / napközibe is jelentkeztél, akkor foglalás előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy biztosan abba vagy-e belépve, amelyikbe foglalni szeretnél.

A panzióid közötti váltás lehetőségét a Főmenü, Panzió váltás menüpontjában találod.

Minden panzió/napközi saját maga ellenőrzi és fogadja el a jelentkezéseket, ennek határideje mindig adott panziótól/napközitől függ.

Ellenőrizd az applikáción belül, hogy attól függetlenül, hogy nem kaptaed meg az értesítést be tudsz-e jelentkezni az adott panzióba/napközibe. Ha igen, akkor elképzelhető, hogy az értesítő email spam-be ment, vagy egyéb ok miatt nem érkezett meg hozzád.

Ha a rendszer azt írja, hogy a jelentkezésed elfogadás alatt van, akkor ellenőrizd, hogy a panzió/napközi hány napot ígért arra, hogy a jelentkezést elbírálja.

Ha ennek a határideje már lejárt, akkor az applikáción kívüli elérhetőségeken keresd az adott panziót/napközit, a jelentkezésed elfogadásáról ők tudnak információt nyújtani neked.

Igen, az alkalmazáson belül lemondásra is van lehetőséged, de az adott panziótól/napközitől függ, hogy lemondási díjat felszámít-e ilyen esetekben.

Igen, egy foglaláson belül akár több kisállatod számára is tudsz foglalni.
A díjakat csak az adott panzió/napközi által meghatározott módokon tudod kifizetni, az alkalmazáson belül nincs lehetőséged fizetésre.

A rendszerbe történő regisztráció automatikus, de az adot panzióba/napközibe való jelentkezésed után még meg kell várnod, amíg a panzió/napközi jóváhagyja a jelentkezésed.

A panzió küld a regisztrációkor megadott emailcímedre egy visszaigazoló értesítést, illetve push üzenetet számodra, amikor jelentkezésed elfogadásra került. Ezt követően tudsz már foglalni.

🙂 Igen, a naptár nézetben az adott dátumnál mindig látod, még mely kisállatoknak van foglalása az adott napra.

A már korábban megadott alapadatokat nem kell újra megadnod foglalásnál. Azonban a panzió/napközi kérhet minden foglalásnál olyan információkat, amik foglalásonként eltérőek lehetnek (pl.: kell-e gyógyszert adagolni, viszel-e ételt, van-e valamilyen tünete a kisállatodnak stb.). Ezeket minden foglalás esetén meg kell adnod.

További segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy az ügyfélszolgálati chat funkció segítségével!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nyilatkozat